Шише За Хранене Philips AVENT AirFree 260 Мл 1 М+

  • Марка: AVENT
  • Кат. номер: IV-00A-0552-047

Шише за хранене Philips AVENT, с вентилационен отвор AirFree, е специално проектирано за предпазване на бебето от поглъщане на въздух по време на хранене. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално  за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.

Клинични изследвания показват, че шише Philips AVENT Airfree намалява  коликите и раздразнението. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява  непрекъснато хранене. Това може да помогне за намаляване на коликите, газовете, изплюването и оригването.

За да започнете, напълнете шишето с мляко, поставете вентилационния отвор  AirFree върху ръба и завийте биберона. Наклонете шишето надолу веднъж, за да напълните биберона и сте готови. Когато  храните се уверете, че вентилационният отвор AirFree е отгоре. Биберонът ще остане пълен с мляко дори когато е  хоризонтален за лесно хранене в изправено положение.

Можете да използвате шишето с или без вентилационния отвор AirFree.

 

Почистването е много лесно, благодарение  на широкото гърло на шишето и наличието на малко части за почистване.

Шише за хранене против колики Philips AVENT, с вентилационен отвор AirFree™, ще направи храненето на Вашия мъник по-комфортно.

Съдържание: 1 шише 260 мл., Биберон за новородено 1м+ 2 дупки, Airfree клапа

16,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете: