Уред За Затопляне На Кърма И Бебешка Храна Със Сензор За Претопляне Philips AVENT,

  • Марка: AVENT
  • Кат. номер: IV-00A-0456-070

Уред за затопляне на храна със сензор за претопляне Philips AVENT използва щадяща технология, с която равномерно затопля кърмата без да оставя горещи петна. Благодарение на иновативната технология, кърмата постоянно циркулира по време на затопляне, запазвайки качеството си напълно.
Нагревателят разполага с удобна функция за внимателно размразяване на кърма, за по-голямо удобство, в сравнение с размразяването под течаща вода или в хладилник. Размразяването в уреда не оставя горещи петна в кърмата и е по-безопасно от това в микровълнова фурна.
Вграден в уреда, сензор, контролира температурата на храната, за да осигури затопляне, без опасност от прегряване.
Интелигентният светлинен индикатор следи процеса на загряване, а Вие лесно може да разберете дали храната е готова за консумация.
За още по-голямо удобство, уред Philips AVENT разполага с автоматична функция за поддържане на желаната температура за 20 минути, преди да се изключи самостоятелно.
Освен за кърма или мляко, уредът предлага настройка за безопасно и равномерно затопляне на бебешка храна.
Употребата е бърза и лесна - само изберете желаната настройка. В комплекта е включена удобна таблица, с помощта на която, винаги да следите правилната продължителност на затопляне.


Съвместим с: шишета и съдове Philips AVENT


Съдържание: 1 бр. уред за затопляне на храна със сензор за претопляне Philips AVENT


Материал: ABS и PP

118,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 118,00 лв.
Моля, изберете: