Комплект За Новородено Classic, С Клапа Airfree Anti-Colic, Philips AVENT

  • Марка: AVENT
  • Кат. номер: IV-00A-0556-063

Комплект за новородено Philips AVENT Classic за комфортно хранене, без колики или раздразнение.

Шише за хранене с вентилационен отвор AirFree е създадено да помага на вашето бебе да поглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално  за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.

Клинични изследвания показват, че шише Philips AVENT Airfree намалява  коликите и раздразнението. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява  непрекъснато хранене. Това може да помогне за намаляване на коликите, газовете, изплюването и оригването.

За да започнете, напълнете шишето с мляко, поставете вентилационния отвор  AirFree върху ръба и завийте биберона. Наклонете шишето надолу веднъж, за да напълните биберона и сте готови. Когато  храните се уверете, че вентилационният отвор AirFree е отгоре. Биберонът ще остане пълен с мляко дори когато е  хоризонтален за лесно хранене в изправено положение.

Можете да използвате шишето с или без вентилационния отвор AirFree.

Почистването е много лесно, благодарение  на широкото гърло на шишето и наличието на малко части за почистване.

Комплектът не съдържа BPA.

Съобразен с EN 14350 и EN 1400

Важно! Използвайте биберони Classic само за шишета Classic Philips AVENT.

 

Съдържание: 2бр. шишета за хранене 125 мл. Classic с биберони за новородено 0м+ 1 дупка, 2бр. шишета за хранене 260 мл. Classic с биберони 1м+ 2 дупки,1бр. Airfree клапа, 1бр. четка за почистване на шишета и биберони, 1 бр. залъгалка 0-6м.

73,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 73,00 лв.
Моля, изберете: