Пречиствател За Въздух, Серия 1000i Philips

  • Марка: Philips
  • Кат. номер: IV-PH-C1214/10-002

Philips Пречиствател на въздух Серия 1000i е проектиран с многостепенна активна система за филтриране, която улавя до 99,97% от бактериите, вируси и въздушни частици, с размер до 0,3 микрона.

Пречиства по естествен път чрез тройно филтриране на въздуха без химикали, отделяне на озон и други химически вещества. Предфилтърът и филтърът True HEPA премахват частиците. Филтърът с активен въглен намалява газовете и миризмите. 

Според Вашите предпочитания можете да изберете режим на персонализиране и оптимизиране на пречистването:

3 автоматични режима за пречистване: общ режим, свръхчувствителен режим за алергени, нощен режим. Той автоматично изключва светлините и скоростта на вентилатора, когато в стаята е тъмно.

4 ръчни нестройки за скорост: от много тиха „Скорост 1“ до мощност „Турбоскорост“

С професионален клас сензори, технология AeraSense на Philips, пречиствателя непрекъснато следи въздуха и автоматично регулира скоростта на вентилатора, ако открие замърсяване.

Цифров дисплей показва качеството на въздуха вътре: скала от 1 до 12 

Цветният пръстен предоставя допълнителна визуална информация, която варира от синьо (добро ниво на алергени и частици) до червено (лошо ниво на алергени и частици).

Пречиствателят на въздух Philips е предназначен за малки до средни помещения като спални.

Мобилно приложение Air Matters (Android, iOS) – позволява управление на уреда от разстояние (например от офиса до дома)  - следене показателите на уреда, включване/изключване, включване на режими на работа, индикира нужда от смяна на филтрите

Сигнализация за смяна на филтъра – филтрите се сменят на 12 м. (филтър с активен въглен), 24 месеца (HEPA филтър), предфилтърът се мие под чешмата;

Тиха работа

649,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 649,00 лв.
Моля, изберете: